Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Narkotikapolitikk

Den hollandske narkotikapolitikken utformes i et samarbeid mellom helsedepartementet, velferdsdepartementet og sportsdepartementet i landet. Hovedmålet for politikken er å forhindre narkotikabruk og begrense risikoene assosiert med bruken. Justisdepartementet er ansvarlig for å bekjempe narkotikatrafikk. Rettsvesenet og sosialvesenet samarbeider både på et nasjonalt og et internasjonalt nivå.

I Nederland skiller man mellom cannabis og harde stoffer som heroin, kokain og syntetiske stoffer, baserrt på ulikheter i helserisiko. Antallet narkotikarelaterte dødsfall er det laveste i Europa, noe som kom fram av en studie utført av det Europeiske senteret for overvåking av narkotika og narkotikaavhengighet i Lisboa.

Mer detaljert informasjon om den nederlandske narkomtikapolitikken kan du finne i brosjyren "Q&A Drugs", som publiseres av Utenriksdepartementet. Brosjyren finnes i elektronisk form på departementets nettsted: www.minbuza.nl. Her kan du også få mer informasjon ved å kontake departementet.

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy