Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Smartshops

SmartshopEn smartshop (eller smart shop) er en butikk som spesialiserer seg på salg av psykoaktive substanser. Stort sett er dette sopp av ymse typer. Navnet kommer fra de såkalte "smart drugs", en klasse narkotika og næringsmidler som er ment å påvirke tankevirksomheten, og gi psykedeliske opplevelser.

Dersom du er 18 år eller eldre, kan du besøke en "smartshop" i Amsterdam for å kjøpe en liten mengde sopp for personlig bruk. Du kan kjøpe maksimum 5 gram, og du kan bære maks 30 gram på deg.

Les mer om smartshops på Wikipedia.

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy