Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

de Pijp

de Pijp - så hot at det ryker!

de Pijpde Pijp er favorittnabolaget til alle fra eksilarbeidere til innvandrere, studenter til professorer, de unge og hippe og de vakre og elegante. Området har blitt kalt alt fra det Latinske Kvarter til Amsterdams "Village", mens dets egentlige navn kommer fra den pipeaktige formen på kartet.

de Pijp er elsket for sin tilbakelente, blandede atmosfære, og folk kommer hit for å oppleve det etniske, det eklektiske og det gode utvalget av avslappede, små utesteder. Med en veldig høy befolkningstetthet, er de Pijp ikke kjent for hamrende diskoteker, men heller for sitt store spekter av chille alternativer.

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy