Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Bystranden

En strand i byen - IJburg Lake

IJburg Beach AmsterdamTa på deg badeklærne og pakk med gummibåten, ly for vinden og kald drikke. Du trenger ikke lenger å dra helt ned til kysten på fine dager. Amsterdam har nå sin egen sandstrand ved innsjøen IJburg Lake, på øya IJburg.

Strandpaviljongen

Stranden er 250 meter lang og 40 meter bred, og ligger i Haveneiland Oost. IJburg aan Zee har en vakker strandpaviljong, Bijburg aan Zee. Du kan også ta lynkurs i seiling. Stranden har toaletter og gode parkeringsmuligheter. Ta buss 326 fra Amsterdam sentralstasjon og du vil være på stranden i løpet av 20 minutter.

IJburg

I september 2007 vil stranden fjernes for å gi plass til et nytt boligområde. Byggingen av det nye boligområdet i IJmeer er i full gang. Totalt vil 12.000 hus bli bygget på IJburg-øyene, med pass til 45.000 mennesker.

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy