Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Alkohollovgivning

Fra man er 16 år er det lov å kjøpe øl og vin i Nederland. For å kjøpe brennevin må man være fylt atten. Alkoholholdige drikker selges i spesialbutikker og i dagligvarehandelen. Supermarked selger bare øl, vin og andre alkoholholdige drikker med alkoholprosent opp til 13 prosent. Bartendere og andre som selger alkohol må be unge om bevis på sin alder.

Promillekjøring

Promillegrensen i Nederland er 0,5. Å kjøre under påvirkning er en kriminell handling, dette gjelder bil, motorsykkel, scooter, moped og sykkel. Du risikerer bøter på 220 Euro (0,54 - 0,8), 300 Euro (0,8 - 1,3) eller 480 Euro (1,3 - 1,8). Dersom du har mer enn 1,8 i promille, vil du måtte møte i retten. I tillegg til bøter kan promillekjørere midlertidig miste sertifikatet.

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy