Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Været

Klima og temperaturer

Amsterdam har et moderat temperert klima, der værmønsteret er veldig påvirket av byens nærhet til Nordsjøen i vest og de nordvestlige vindene. Om vinteren er det mildt, gjennomsnittlig over frysepunktet, selv om det ikke er uvanlig at det fryser til når de østlige og nordøstlige vindene blåser fra det indre europeiske kontinentet, dvs fra Skandinavia, Russland og til og med Siberia.

Sommeren er varm men sjeldent veldig varm. Regn er ikke uvanlig om sommeren, men gjennomsnittlig nedbør er mindre enn 760 mm per år. Mesteparten av nedbøren kommer som yr eller lett regn. Men innimellom kommer det kraftige stormer som gir store mengder nedbør på kort tid, og på grunn av byens lave beliggenhet må denne nedbøren pumpes ut til sjøene rundt byen. Når slike regnskyll kommer, vanligvis om høsten og vinteren, blir det høy fuktighet i byen.

Været i Amsterdam - Anbefalte lenker

wunderground.com

amsterdam.info

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy