Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Økonomi

Amsterdam - et finansielt sentrum i Europa

Amsterdam er den økonomiske og forretningsmessige hovedstaden i Nederland, og er en av de viktigste byene i Europa når det gjelder business.

Mange store nederlandske konsern og banker har sine hovedkontor i Amsterdam, inkludert ABN Amro, Akzo Nobel, Heineken, ING Group, Ahold, Delta Lloyd Grup og Philips. KPMG Internasjonals globale hovedkontor ligger like ved Amstelveen, det samme gjør Cisco Systems' europeiske hovedkontor.

Bankområdet i Zuidas

Selv om mange av forretningsbyggene holder til lands de gamle kanalene, er det stadig flere firmaer som velger å flytte til nyere forretningslokaler utenfor bysentrum. Området i sør (Zuidas) har blitt et populært tilholdssted for bankene, og det er planer om at dette skal bli Nederlands nye forretningssentrum. Her ligger også Nederlands World Trace Center, som nylig har blitt utvidet.

Amsterdam Børs

Amsterdam Børs (AFX) er en del av Euronext, og er verdens eldste børs. Den er fortsatt en av Europas aller viktigste børser.

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy