Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Tipsing

Kjært barn har mange navn: Tips, driks, drinks, drikkepenger. Vi snakker altså om å legge igjen en slant på restaurant eller kafè.

Alle prisene i Nederland inkluderer skatt og service - prisen du ser er prisen du betaler. Den vanlige praksisen i landet er imidlertid å runde opp regningen til en hel Euro, slik at tips utgjør rundt 5 prosent. Spiser og drikker du for 200 kroner kan du altså legge igjen litt over en Euro i tips.

Du skal imidlertid ikke føle deg presset til å legge igjen tips. Dersom regningen sier "service not included", prøver stedet å lure deg. Som her hjemme, er det helt og holdent opp til gjesten om man vil tipse, og er servicen dårlig er det ingen grunn til å late som noe annet.

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy