Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Trendy steder

Hipp / kul / trendy?

Plutselig kommer det en ny trend som erstatter den forrige. Så plutselig er det ingen som clubber lenger fordi alle gjør det. Ingen sykler lenger fordi skateboard og skate scooters har tatt over. Trendene kommer og går med lynets hastighet i Amsterdam. Hvilke steder er "in" for øyeblikket? Hvor bør du gå for å være en av de trendy/hippe/kule? Eller om du kjenner gåsehuden kommer krypende bare du hører ordet "hipp" - hvor skal du holde deg unna?

Arena Club

Adresse: 's Gravezandestraat 51

Vak Zuid

Lounge, frokost, lunch. Nyt en drink og dans om kvelden
Adresse: Olympisch Stadion 35

Nieuwezijds Lounge (NL Lounge)

Hip lounge bar
Adresse: Nieuwezijds Voorburgwal 169

Supperclub

En spennende kulturell eller kulinarisk opplevelse
Adresse: Jonge Roelensteeg 21

Sinners in Heaven

Adresse: Wagenstraat 367

Marcanti Plaza

Adresse: Jan van Galenstraat 6-10

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy