Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Leidseplein

På 1960-tallet, da Amsterdam var delt mellom Nozems (rockerne) og Provos (hippiene), var Leidseplein hovedtilholdssted for rockerne (eller rockabillies, om du vil), og stedet var derfor et veldig kult sted å henge på. Hippiene hold til på Dam-torget.

I dag har Leidseplein mistet noe av sin tidligere kulhet, med et vell av gatekjøkken, reisebyråer og vekslesjapper. Likevel er dette torget verd et besøk. Tre av sidene har barer, og i midten ligger en stor terrassekafè. Om sommeren er torget livlig, med gatekunstnere, gjøglere, perkusjonister og flammeslukere.

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy