Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Dam

I løpet av 60-tallet var flower power-bevegelsen i Nederland symbolisert av de berømte Damslapers: En haug med hippier som campet på Damplassen I dag har torget mistet mye av sin tidligere sjarm, men det er fortsatt ett av de viktigste stedene i byen. Ikke overraskende, ettersom Damplassen er det fysiske sentrum i byen, og har vært det helt siden demningen ("Dam") ble bygget for å hindre flom og bølger fra Zuiderzee (havet i sør).

Midt på torget ligger Nationaal Monument (Nasjonalmonumentet), dedikert de hollandske soldatene og medlemmene av motstandsbevegelsen som døde i andre verdenskrig. Det kongelige palasset ligger i den vestlige enden av torget.

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy