Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Jordaan

Jordaan er en tidligere arbeiderbydel som har blitt veldig populær de senere årene. Jordaan er nå befolket av en fargerik blanding av de opprinnelige Jordanezen, studenter, de hippe og kreative, og suksessfulle forretningsmenn.

Bydelen er severdigheten

Ingen av Amsterdams viktige severdigheter ligger i bydelen, det er bydelen i seg selv som er bemerkelsesverdig: Lettomgjengelig og fredelig, med mengder av barer, restauranter og interessante små butikker.

Økologisk mat

I Noordermarkt finner du et loppemarked, og hver lørdag morgen kommer alternative bønder hit for å selge sine økologiske produkter her fra bagasjerommet på bilen.

Jordaan er et flott område å spasere rundt i og oppleve den gode stemningen i gatene.

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy