Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

PIC

Prostitutie Informatie Centrum Amsterdam

PIC, Prostitutie Informatie Centrum (Informasjonssenteret for prostitusjon), ligger midt i Red Light District i Amsterdam, og drives av den eks-prostituerte Mariska Majoor. Senteret har flyere, blader og bøker, og til og med en kopi av et typisk vindusrom som du finner så mange av i denne bydelen. Det finnes alltid noen som kan svare på spørsmål som du har.

Senteret er åpent fra tirsdag til søndag kl 12 til kl 19. Adressen er Enge Kerksteeg 3.

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy