Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Hva skjer?

Media - Aviser og magasiner - Hva skjer i Amsterdam

Amsterdam Weekly er en gratis engelskspråklig avis som kommer ut hver onsdag. Avisen dekker kulturtilbudet i byen, og har en hendig kalender med kunst- og kulturarrangementer.

Uitkrant er et gratis magasin som lister opp alle konserter innenfor ulike sjangre som klassisk, jazz, pop og rock. Du finner også informasjon om utstillinger, musèer og andre kulturelle begivenheter. Bladet kommer ut èn gang i måneden, og kan plukkes opp på mange steder i byen, feks på Uitburo på Leidseplein.

BOOM! er et gratisblad på engelsk som du kan finne på de fleste hoteller og coffeeshops. Det kommer ut fire ganger i året, og dersom du kan ignorere de kjipe reklamene fra hovedsponsoren, finner du store mengder oppdatert informasjon om livet i Amsterdam: Ute på byen, de beste restaurantene og en guide til Red Light District, alt skrevet på en ærlig og morsom måte.

Internett

Expatica.com/Netherlands har oppsummeringer av hollandske nyheter på engelsk, og er veldig nyttig for å få en smakebit på livet og politikken i landet.

Hostels-amsterdam.nl gir forskjellig nyttig informasjon for turister i Amsterdam. Du finner artikler, bilder og en bedriftskatalog på engelsk.

Hostelsamsterdam.com – Engelsk ressursside med masser av informasjon om byen.

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy