Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Madame Tussauds

På Madame Tussauds Amsterdam kan du møte kjente hollandske og utenlandske persoligheter. I tillegg til de anerkjente voksfigurene av kjente mennesker, kan du også se stilige tekniske konstruksjoner, i form av bevegelige figurer.

130 voksfigurer

Det er 130 livfulle voksfigurer til utstilling på Madame Tussauds. Du kan ta bilde av deg selv sammen med kjente utenlandske personligheter slik som Arnold Schwarzenegger, Oprah Winfrey og Marilyn Monroe. Og utstillingen har selvfølgelig også sine hollandske helter. En ny person i denne samlingen er barnebok-forfatteren Annie M. G. Schmidt. Hver personlighet er omhyggelig portrettert slik de er i det virkelige liv.

Golden Age

På Madame Tussauds møter du ikke bare voksfigurer fra dette århundret. Mennesker fra Hollands "Golden Age" er også til utstilling. Rembrandt, Vermeer, Peter Stuyvesant og mange andre, også vanlige folk. Figuerene vandrer langs kanalen eller sitter for eksempel og nyter en kopp kaffe på en cafè. Dersom du er interessert i hvordan Amsterdam så ut for 300 år siden, anbefaler vi et besøk til denne delen av voksutstillingen.

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy