Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Living Tomorrow

Amsterdam har en spektakulær severdighet, "Living Tomorrow" er framtidens hus og kontor. Det amsterdamske arkitektkontoret UN Studio har tegnet denne iøynefallende bygningen. Living Tomorrow ligger ved Arena Boulevard i den sørøstlige delen av byen.

Framtidens kjøkken

I dette huset kan produsenter av futuristiske produkter få testet ut sine ideer. Forbrukeren blir vist på en realistisk måte hvordan vi vil leve og arbeide i framtiden. Her spår man at framtidens hus vil ha intelligent klimakontroll, kjøkken med automatisk sortering av avfall, og et system for gjenbruk av regnvann.

En fot

Bygningen består av to tuber. Den 50 meter lange horisontale tuben har en vertikal tube i enden. Dersom du bruker fantasien, ser huset ut som en støvel. Den vertikale "foten" inneholder framtidens kontor, med et møterom fullt av høyteknologiske duppedingser og utstyr for kommunikasjon. Kjøkkene og boarealet ligger i den horisontale "foten", det samme gjør auditoriumet og "event"-hallen.

Framtidens kafè

Det hollandske ølmerket "Dommelsch" står bak utviklingen av konseptet "Framtidens kafè", en del av "Living Tomorrow"-konseptet.

Living Tomorrow - Anbefalte lenker

LivingTomorrow.nl - Offisiell hjemmeside for prosjektet

Google bildesøk - Bilder fra huset etc

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy