Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Red Light District

Red Light DistrictRed Light District består av en rekke kanaler, og sidegatene som forbinder dem. Området ligger sør for Sentralstasjonen og øst for Damrak. Området er kjent som "De Wallen" (Veggene) på hollandsk, siden kanalene en gang var en del av byens forsvar.

Prostitusjon

Prostitusjonen i Red Light District er begrenset til bestemte gater, hovedsaklig sidegater og allèer. Hele området har høy tilstedeværelse av politi, og mange overvåkningskameraer.

Området hahr mange erotiske butikker og barer med erotiske show, såkalte peep shows. Merk at du ikke må ta bilder av de prostituerte fra gaten - mange har mistet kameraet slik, uten noe forvarsel.

...og mer enn bare det

Det er flere innbyggere som bor i dette området, og det finnes mange barer og restauranter her. Flere historiske bygninger og museum ligger i bydelen, som er den eldste delen av byen. Den eldste kirken i Nederland, den gotiske Oude KerkOudezijds Voorburgwal, er nå omgitt av vindusprostitusjon.

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy