Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Kino

Kino i Amsterdam - alternativ til tur på byenLes bladet Filmladder for å finne ut hva som går på de ulike kinoene. Bladet er tilgjengelig på alle kinoer og de fleste kafèer. Eventuelt får du en god oversikt i torsdagsutgaven av avisene. Mange av kinoene ligger i Leidseplein. Tuschinski-teateret med sin flotte art deco-stil er definitivt verdt et besøk, om ikke annet for å oppleve den stilfulle atmosfæren.

Kinoer i Amsterdam

Filmmuseum

Adresse: Vondelpark 3

Alfa

Adresse: Hirschpassage 4

Bellevue Cinerama

Adresse: Marnixstraat 400

Calypso

Adresse: Marnixstraat 402

Cinecenter

Adresse: Lijnbaansgracht 236

City

Adresse: Kleine-Gartmanplantsoen 13-25

Kriterion

Adresse: Roetersstraat 170

Meervaart

Adresse: Osdorpplein 205

Melkweg Cinema

Adresse: Lijnbaansgracht 234a

Movies

Adresse: Haarlemmerdijk 161

Rialto

Adresse: Ceintuurbaan 338

Studio K

Adresse: Roetersstraat 170

Tuschinski

Adresse: Reguliersbreestraat 26-28

Uitkijk

Adresse: Prinsengracht 452

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy