Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Kanal-cruise

Kanalcruise på Amstel

Kanalcruise på AmstelEn god måte å oppdage den fantastiske arkitekturen og stemningen i Amsterdam på, er å ta et cruise langs kanalene. Disse cruisene går hele året gjennom. Generasjoner av kunstnere har blitt inspirert av kanalene og de smale gatene i byens sentrum.

Det er flere muligheter her: Du kan ta standard kanalcruise som varer en times tid, eller du kan velge cruise som varer i rundt fire timer og som har middag inkludert. Om kvelden kan du oppleve spesielle, stemningsfulle stearinlys-cruise. Eller hva med en avslappet barbecue på vannet med venner eller familie? Kanalcruisene er også idelle for bedriftsfester der en ønsker å gjøre noe spesielt.

Spesielle cruisebåter

Forskjellige båtselskaper i Amsterdam tilbyr spesielle cruise. For eksempel tar Artis Express deg fra Sentralstasjonen via VOC og det tropiske museum til Artis. Du kan også ta museumsbåten, som besøker alle de kjente musèene i Amsterdam. Fra Anne Fanks hus til Rijksmuseum. Du kan også gå av båten på Kalverstraat eller Magna Plaza.

Har du noengang sett en buss på vann? Kanalbussen kjører jevnlig mellom de viktigste museene, shoppingområdene og severdighetene. Du kan også sykle på vannet med en kanalsykkel. En fin måte å få litt trening på samtidig som du opplever byen.

Visste du at...?

Visste du at Amsterdam har 165 kanaler, 1281 broer, 70 cruisebåter, 8 trebroer, 2500 husbåter og 120 vannsykler? Å leie en båt eller en sykkel for å oppleve alt dette er definitivt verd pengene. Mange mener at et kanalcruise er den beste måten å oppleve byen på. Amsterdam er full av overraskelser!

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy