Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Heineken Experience

Heineken-ExperienceHeineken-senteret har blitt totalrenovert og kalles nå Heineken Experience. Dette er et multimediabasert opplevelsessenter som gjør deg kjent med Heinehken, verdens største eksportør av øl. Presentasjonen er både morsom og lærerik.

Hvordan føles det å være en flaske øl?

Det beste eksempelet på denne kombinasjonen av underholdning og opplæring er uten tvil "Flasketuren", som hjelper deg med forstå hvordan det føles å være en ølflaske. Du setter deg på en bevegelig plattform og følger ruten som hver ølflaske i bryggeriet følger. Slik lærer du hvordan produksjonsprosessen fungerer, og forsikrer deg om at du vil nyte din neste Heineken enda mer.

Øltest

Hvert rom i det historiske bryggeriet har en egen atmosfære. I det originale bryggerommet er det enorme dampkjeler for humle slik de ble brukt i Heineken-tidenes morgen. Du kan også ta en spasertur gjennom "Amsterdam-gaten" og møte Dr. Eltion, mannen som oppdaget Heinekens suksessrike gjærsopp. Dersom hodet ditt fortsatt er klart, kan du teste dine ølkunnskaper. Visste du at egypterne brygget øl allerede 1000 år f.Kr?

Skål!

I tillegg til guidede gruppeturer, kan individuelle besøkende lage sin egen rute. Og om du ønsker å finne fram på egen hånd eller med hjelp av en guide, så slutter turen med noen glass med det verdenskjente ølet. Skål!

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy