Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Grand cafès

Grand CafeAmsterdam har en lang og rik kafètradisjon. En trend i de siste 15 årene er grand cafès. Denne typer kafèer skilles seg fra den tradisjonlle brune kafèen både i størrelse og interiør. En grand cafè er romslig og har godt med dagslys. De har vanligvis moderne utforming, og har gjerne et eget bord med hollandske og internasjonale aviser og blader.

Anbefalte Grand Cafès i Amsterdam

De Jaren

To store kafèer med solg og utsikt over elven, Amstel
Adresse: Nieuwe Doelenstraat 20-22

Royal Café de Kroon

Har eksistert siden 1898, renovert på 1980-tallet
Adresse: Rembrandtplein 17-1

Grand Café Dulac

Tema fra eventyrene i "1001 natt"
Adresse: Haarlemmerstraat 118 (ved siden av Posthoornkerk)

De Heeren van Aemstel

Live jazz-musikk på torsdager og lørdager
Adresse: Thorbeckeplein 5

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy