Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Erotiske klubber

Casa RossoSelvfølgelig har Amsterdam også sine uanstendige steder. Når det kommer til erotisk underholdning og vakre sceneshow er det ingen byer som slår Amsterdam.

Du finner også mer anstendige erotiske klubber i byen, for eksempel Casa Rosso (se bildet), som er byens eldste erotiske teater. I løpet av flere tiår har millioner av menn og kvinner fra alle verdens kanter besøkt denne klubben, som er kjent for sine spektakulære live-show.

Utvalgte erotiske klubber

Amstel Exclusive

"Erotisk møtested"
Adresse: Amstelkade 34

Casa Rosso Janot Entertainment

Adresse: Oudezijds Voorburgwal 106-108

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy