Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Amsterdam-kortet

Amsterdam tilbyr så mye å se og gjøre at en 1-dags-visitt faktisk talt ikke er nok. Å besøke hovedstaden i Nederland vil være morsommere og billigere med Amsterdam-kortet. Dette kortet gir deg rett til mer enn 30 gratis tilbud, og 20 rabatter.

Transport, severdigheter, restauranter i Amsterdam

Dette innebærer at du får tilgang til de mest populære severdighetene, inkludert Rijks-musèet, Stedelijk-musèet og Van Gogh-musèet. Alle disse er gratis, dvs inkludert i kortet. Du får også gratis transport med trikk, buss og undergrunn. Eller hva med en gratis båttur gjennom byens berømte kanaler, eller redusert pris på Madame Tussauds. Dessuten er det en lang rekke restauranter som gir deg rabatt på sine smakfulle måltider.

Andre fordeler varierer fra år til år, for eksempel vil du gjerne få tilgang til nattklubber og rabatter på utflukter med båt.

Du kan velge mellom 24 timers, 48 timers eller 72 timers gyldighet for kortet.

Du kan spare mer enn 50 Euro per dag med kortet, ifølge turistkontoret i Amsterdam, som også selger kortet. Det enkleste for deg er imidlertid å kjøpe kortet på flyplassen eller på en av metrostasjonene.

Priser

24 hours Amsterdam-kort - 33 EURO (ca 265 kroner)

48 hours Amsterdam-kort - 43 EURO (ca 345 kroner)

72 hours Amsterdam-kort - 53 EURO (ca 425 kroner)

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy