Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Schipol

Flyplassen i Amsterdam

http://amsterdam.webby.no/db/fileupload/schipol.jpgNår du avlegger et besøk til Nederland er det svært sannsynlig at du vil reise via Amsterdam flyplass, Schipol, en av de få flyplassene der du fortsatt kan finne alt du trenger under ett tak. Schipol har gang på gang blitt kåret til den beste flyplassen i Europa, senest i 2007.

Flyplassen er kjent for å gjøre det enkelt for de reisende å finne fram, og har et veldig godt utvalg av kafèer og restauranter. Shoppingtilbudet er heller ikke så verst, og du finner blant annet flere gode delikatessebutikker der du kan kjøpe med deg noen nederlandske spesialiteter.

www.schipol.nl

Du finner mye informasjon på flyplassens hjemmesider, www.schipol.nl. Nettstedet gir deg mulighet til å ta ut forsikringsvilkår, booke flybilletter, hotell, leiebil eller taxi til eller fra flyplassen (Schipol Travel Taxi). Nettstedet har også oppdatert informasjon om flightene, råd om parkering, kart, informasjon om innsjekking og bagasje, toll og passkontroll, alle flyselskapene, kafèene og butikkene, og mye mer.

Shopping, mat og avslapning

Når du skal fly fra Schipol er det viktig at du ankommer flyplassen minst 2 timer før avgang. Det er mye du kan gjøre på flyplassen i mellomtiden. Du kan handle på flyplassens shoppingsenter See Buy Fly til taxfree-priser. Her finner du typiske flyplassbutikker som tilbyr klær, smykker, kosmetikk, parfyme, bøker og blader, men også typiske hollanske produkter som tulipaner og porselen.

Du kan besøke en av de mange, gode barene og restaurantene på Schipol og drikke en kopp kaffe eller spise et fullverdig måltid. Eller hva med en massasje for å bli uthvilt og avslappet før reisen? Schipol har til og med et meditasjonssenter, egen badstu og dusjer.

Du kan også avlegge et besøk på Rijksmuseum Amsterdam Schipol, en avdeling av byens nasjonalmuseum. Dette ligger utenfor passkontrollen, og inngangen er gratis.

Transport

Schipol ligger veldig sentralt i Nederland, og er bare en kort tur unna amsterdam. Du kan enkelt ta toget eller bussen til eller fra ditt oppholdssted, eller ta en drosje dersom økonomien tillater det. Prisene til flyplassdrosjene (Schipol Travel Taxi) er rimelige. Dersom du ønsker leiebil finner du flere bilutleie-firmaer på Schipol Plaza.

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy