Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Leiebil

Bilutleie

http://amsterdam.webby.no/db/fileupload/bilutleie-amsterdam-2.jpgDu finner de største bilutleie-firmaene spredt rundt i Amsterdam, og på Amsterdam flyplass, Schipol.

Priser

Dersom du leier en bil for en hel uke eller lenger vil du få spesialpris. Noen firmaer tilbyr ekstrarabatter utenom høysesongen og i helgene. Moms (19 prosent) legges til i prisen, og denne er ikke refunderbar. Det er vanligvis billigere å booke en bil på forhånd fra Norge. Prisene varierer etter hvilken bil du ønsker, fra rundt 40 Euro til 115 Euro per dag, pluss kostnader for bensin og kilometeravgift.

Minimumsalder for å leie bil

Enkelte bilutleie-byråer krever at du er minst 21 år gammel for å leie bil, andre har 23 år som grense.

Utleie av campingbil

Campingbiler med kjøkken, dusj og senger er populære blant de som er opptatt av å feriere billig og samtidig oppleve mest mulig. Dette er en fin måte å oppleve Nederland på. Vanligvis må man være minst 21-23 år gammel for å få leie campingbil. Dessuten må man ha hatt sertifikat i minst ett år.

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy