Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Taxi

Du kan bestille en drosje på forhånd hos de lokale selskapene. Du kan også vinke på en drosje på gaten eller finne en ledig på en av de faste drosjeholdeplassene.

Du kjenner igjen drosjene på de blå skiltene med svarte bokstaver og tall, og naturligvis, taxiskiltet på taket.

Det er ikke alltid like lett å kapre en drosje på gaten, men dersom du går til en holdeplass, feks ved Sentralstasjonen (Centraal Station), så vil det være større muligheter.

Water Taxi, tlf +31 (0)20 5356363.

Priser

Prisene kan variere etter hvor du befinner deg, og noen ganger er drosjesjåføren åpen for å forhandle om pris. Maksimumsprisen for fire passasjerer er satt sammen slik: Maksimum 7,50 Euro for de første 2 kilometerne, og maksimum 2,20 Euro fra og med 3. kilometer. Dersom drosjen må vente på deg, kan den kreve opp til 33 Euro per time.

Drosjesjåførene vil sjeldent prøve å lure deg (østeuropeerne er flinkest til dette), men du bør selvfølgelig være på vakt dersom prisen er unaturlig høy. Tenk på hva du faktisk betaler for en tilsvarende strekning hjemme i Norge før du klager.

Togtaxi

Trein taxi (togtaxi) er en typisk hollandsk form for transport. Du deler drosjen med andre, og reiser derfor til redusert pris. Disse drosjene går vanligvis mellom togstasjonene, eller til og fra disse.

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy