Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Buss

Amsterdam med buss

Buss i AmsterdamBussen kan være et utmerket framkomstmiddel for deg som skal dra over relativt korte avstander, eller drar gjennom områder der det ikke går tog. De fleste bussene går fra klokken seks om morgenen til rundt midnatt. Det er fire typer busser: Bybussen, regionale busser, ekspressbusser og interliner.

Bybussene kjører innenfor bygrensene i de største byene. De regionale bussene drar innom de største byene og småbyene mellom. Ekspressbussene har færre stopp enn de regionale, og kjører veldig hyppig om morgenen og ettermiddagen til destinasjoner i og omkring de største byene.

Interliner går over lengre avstander, og binder ulike byer sammen. Dette er en ideell transportmåte for pendlere. Interlineren har veldig få stopp sammenlignet med de andre bussrutene.

CONNEXXION

Dette busselskapet står for det meste av busstrafikken i Holland: Noord Holland, Zuid Holland, Gelderland, Overijssel og Zeeland.

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy