Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Transport

Hvordan komme seg rundt i byen

Sykkel

Det naturlige framkomstmiddelet for innbyggerne i Amsterdm er sykkelen. Det virker nesten som det er flere sykler enn mennesker i byen!

Taxi

Det er ikke alltid like lett å kapre en drosje på gaten, men dersom du går til en holdeplass, feks ved Sentralstasjonen (Centraal Station), så vil det være større muligheter. Bruk gjerne Water Taxi, tlf +31 (0)20 5356363.

Buss

Bussen kan være et utmerket framkomstmiddel for deg som skal dra over relativt korte avstander, eller drar gjennom områder der det ikke går tog.

Leiebil

Du finner de største bilutleie-firmaene spredt rundt i Amsterdam, og på Amsterdam flyplass, Schipol. Mer om bilutleie.

Metro

Metroen (tube) er rask, men er stort sett bare nødvendig å bruke dersom du trengerå reise utenfor bysentrum, eller til Amsterdam Arena. Her er et kart over metronettet.

Trikk

Trikken kan være veldig praktisk når beina begynner å bli slitne. Trikkesporene går rundt om i hele byen. Pass på å ha klart et kart over trikkelinjene.

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy