Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Nyttig

Reisetips og andre nyttige ting

I denne seksjonen samler vi diverse reisetips for turister i byen. Har du noen tips du vil dele med andre, send en epost til omichaelsen(a)gmail.com, så publiserer vi mer enn gjerne disse!

Internettcafèer

Dersom du skal sjekke epost, lese aviser eller booke nytt hotellrom, så er internettcafèene spredt over hele byen.

Været

Det regner ganske mye i Amsterdam, og det er ikke så veldig varmt om sommeren. Sånt er nyttig å vite. Les mer om været i Amsterdam.

Huskeliste

Klarer du nesten alltid å glemme noe når du skal ut på tur? Her er vårt lille bidrag i form av en liten huskeliste.

Fakta

Det er alltid greit å vite litt om byen du skal besøke, om ikke annet for å brife litt for reisefølget. Les vår fakta-om-byen-artikkel. Eller om du vil gå i dybden, kan du feks starte hos Wikipedia.

Amsterdam-kortet

Kort oppsummert: Ta så mye buss og trikk og metro som du ønsker, og få i tillegg rabatter på musèer, restauranter med mer. Les mer.

De beste ressursene på nett

Selv om vi såklart mener at vår side er den beste norske siden om Amsterdam, så finnes det en del utenlandske nettsteder som har enormt mye bra innhold. Ofte finner du tips fra innbyggerne selv, eller gode innspill fra de som allerede har besøkt byen. Her er våre lenker til de beste ressursene på nett.

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy