Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Leiligheter

Mange av "leilighetene" som er til leie i Amsterdam er egentlig husbåter. Tenk for en opplevelse å tilbringe ferien i en husbåt!

Du kan også leie en vanlig leilighet. Prisene er ganske stive i forhold til en normal husleie, men sammenlignet med hotellpriser kan man spare store summer, avhengig av antall personer og hvor lenge leien varer. Typisk pris for en måneds leie er fra 1000 Euro til 1500 Euro. Ved kortere tids leie er prisen høyere, og man må gjerne betale 1000 Euro kun for en uke dersom man ønsker høy standard.

Tips: Bruk vår valutakalkulator til høyre for omregning fra Euro til norske kroner.

Leilighet i Amsterdam - Anbefalte lenker

AmsterdamCanalApartments.com

HouseboatHotel.nl - Bo i en husbåt!

Gabinohome.com - Leiligheter, hus, kollektiv, bytte av bolig

XpatRentals.com - Utleie av bolig for utlendlinger

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy