Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Badestrender

http://amsterdam.webby.no/db/fileupload/amsterdam-badestrender-zandvoort.jpgHele vestkysten til Amsterdam består av en lang, lang strand. Den nærmeste badestranden er Zandvoort, 27 minutter med tog fra sentralstasjonen. Toget går hver halvtime. Om sommeren settes det opp ekstra tog. Man bytter tog i Harleem. Zandvort er veldig folksom på varme dager om sommeren, selv om det ikke er like trangt på alle delene av stranden. De lange strendene fortsetter nordover mot IJmuiden, der det er mer familievennlig. For de mest tilgjengelige av disse, ta toget til Castricum, og så buss eller minibuss 267. Eller du kan ta hydrofoilen (en superrask ferge) fra området bak sentralstasjonen til IJmuiden, og så bussen til stranden.

Det er laget en midlertidig kunstig strand kalt Blijburg, som er omgitt av anleggsområder i den nye forstaden IJburg. Ta trikk nummer 26 til siste stopp, og gå deretter noen minutter. Følg menneskene eller skiltene, eller spør deg fram.

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy