Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Severdigheter

Amsterdam er en by full av overraskelser, og dersom du trodde byen kun bestod av coffeeshops og horehus tok du jammen feil.

Du finner mengder av interessante musèer og utstillinger, og byen har en lang og spennende historie som manifesterer seg i de mange historiske bygningene i byen, som det kongelige palasset.

Har du med deg barn, eller fortsatt setter pris på morsomme dyr, kan vi anbefale et besøk til opplevelsessenteret Artis Zoo, som både har eksotiske dyr og ulike events.

Madame Tussauds finnes ikke bare i London - her kan du se 130 voksdukker, av blant annet Arnold Schwarzenegger, Oprah Winfrey og Marilyn Monroe.

Framtidshuset "Living Tomorrow" har du kanskje lest eller hørt om - dette gir et fascinerende innblikk i hvordan vi kanskje vil bo i framtiden.

Bydelen de Pijp er en av de mest spennende stedene å oppholde seg når du er i byen. Her vil du finne de trendy kafèene, de hippe menneskene og små kule butikker som selger klær du ikke finner på H&M.

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy