Din guide til Amsterdam

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping og mye mer. Vårt mål er at din ferie i Amsterdam skal bli best mulig, og vi ønsker deg god reise!

Aktiviteter

Den beste måten å oppleve Amsterdam på er å spasere rundt i byen med gode venner eller kjæresten, besøke de mest kjente bygningene og musèene dersom du er interessert, og sette seg ned og ta en pause på en utekafè og betrakte turistene og de innfødte. Ta gjerne med et kamera for å lagre alle inntrykkene. Vi anbefaler bydelene de Pijp og Jordaan, som er de mest trendy stedene - med det mener vi at du finner små, kule kafèer, spennende klesbutikker og markeder, og en fin internasjonal stemning i gatene.

Om sommeren kan du dra ut til badestrendene utenfor byen. Zandvoort er den mest kjente stranden. Du finner også en bystrand, men den er planlagt fjernet.

Et besøk på opplevelsessenteret til Heineken anbefales. Her kan du blant annet lære hvordan en flaske pils produseres, og du får naturligvis smake på godsakene.

Et kanalcruise på Amstel er en fin måte å oppleve arkitekturen og stemningen i byen på.

Amsterdam har mange kinoer, vi gir deg navn og adresse på mange av disse.

Finn et perfekt hotell i Amsterdam

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Fly til Amsterdam? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.no

Kart over Amsterdam

Vis stort kart

Tips: Husk å bokmerke siden vår dersom du synes den er bra. Og kanskje kjenner du noen andre som burde tatt en titt på nettstedet - i så fall, hvorfor ikke maile dem en link? Eller kanskje du vil dele siden med dine venner på Facebook? Sjekk ut knappen nedenfor!

Regn om valuta


PartnerePrivacy Policy